Stockholm är ett trevligt resmål som har något att erbjuda året om. Det finns många hotell att välja mellan och mycket att göra.

Stockholm

Det som är så bra med Stockholm är att det både är en storstad, samtidigt som Stockholm City inte är lika stort som till exempel Berlin eller London. Det är lätt att ta sig runt med kollektivtrafik eller till fots. För en lyckad semester bor du så centralt som möjligt. Då kan du bokstavligen gå överallt.

Mat och nöjen

I Stockholm kan du garanterat hitta en restaurang med dina favoriträtter. För en mer historisk och pittoresk upplevelse satsar du på ett kafé eller en restaurang i Gamla Stan som erbjuder en unik miljö. Du kan också ta en båttur ut i skärgården med middag. Då äter du god mat medan du åker genom Stockholms skärgård och njuter av den vackra naturen.

Åker du till Stockholm på våren eller sommaren kan du gå på Gröna Lund ute på Djurgården. En populär nöjespark på en av alla öar som vår huvudstad är uppbyggd på. Besöker du Stockholm på hösten eller vintern är det smart att boka in en musikshow och gå på museum. Hela året om har Skansen något särskilt att erbjuda, som julmarknad i december eller ”Allsång på Skansen” på sommaren.